Bjørn Are Solstad

Bjørn Are Solstad

Jeg har veldig lyst til å bo permanent på en katamaran av typen du ser på bildet over. Jeg ser for meg å cruise rundt i middelhavet året rundt med vekt på øyene i Hellas og Kroatia – eller noe der omkring. Jeg ser for meg dette som en eller annen form for timeshare eller et slags flytende hotell.

Jeg har ikke noe imot å dele på prosjektet om det skulle være interesse for noe slikt. Så da tenkte jeg på hvordan skal dette så finansieres? Å gå i en bank og låne 300.000 Euro for å kjøpe en brukt katamaran som dette er jo et alternativ, men lånet skal jo betales tilbake også, og det er jo løpende utgifter som skal dekkes i tillegg. En katamaran som dette (Fountaine Pajot Lucia 40) har fire lugarer med opptil 9 liggeplasser, så det vil jo si at det er tre lugarer som kan leies ut eller disponeres av noen andre enn meg selv deler av året.

En annen måte å finansiere et slikt prosjekt, kunne jo være å lage en kryptovaluta som fungerer som billetter eller polletter for å disponere en av disse tre ledige lugarene over en kortere eller lengre periode. Skulle et slikt prosjekt bli en suksess, er det jo mulig å gjøre dette til en måte å finansiere flere slike katamaraner, hvem vet?

Jeg kommer til å bruke denne posten til å samle informasjon og tanker rundt det mulige prosjektet. Akkurat nå er det bare løse tanker som jeg leker med for å få litt mer klarhet rundt hvilke utfordringer et slikt prosjekt måtte by på.

Har du noen tanker rundt dette, er det bare å bruke kommentarfeltet under.

Bjørn Are Solstad

Bjørn Are Solstad

Jeg bistår selskaper, organisasjoner og private med markedsføring på nett. SEO er min spesialitet. Jeg har jobbet profesjonelt med markedsføring på nett siden midten av nittitallet.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.