Hva er #some?


#some betyr rett og slett sosiale medier eller sosiale media.

Uttrykket brukes ofte i forbindelse med at noen skal aktivt jobbe med sosiale medier som Twitter, Facebook, Instagram eller et av de andre sosiale nettverkene vi finner på internett.

Man kan ofte se folk bruke uttrykket i forbindelse med noe slik som «nå skal jeg konsentrere meg om #some en stund», eller «jeg jobber med some». Noen bruker uttrykket med små bokstaver som some, men andre skriver det som SoMe. Atter andre skriver #SOME. Det varierer fra person til person.

Personlig tagger jeg ikke så mye i postene mine i sosiale medier. Det er litt et spørsmål om vane og være bevisst på tagging av innhold i sosiale medier tror jeg.

Some ekspert

En some ekspert er noen som mener å inneha spesiell ekspertise innen sosiale medier. Jeg er for eksempel ingen some ekspert. Mitt spesialfelt er SEO som handler om markedsføring i søkemotorene. Jeg kan en del om some også, men vil ikke si at jeg er en ekspert innen feltet. En glad amatør med lang erfaring kan jeg nok påberope meg å være.

So me

Orddelings feil av some ved å skrive #so me i stedet for #some.

Some markedsføring

Some markedsføring er alt innen markedsføring i sosiale medier. Herunder kommer alle de ulike sosiale mediene både i forhold til organisk trafikk og betalt trafikk.

Some ansvarlig

Bedriftens some ansvarlige er den som håndterer sosiale medier innen bedriften.

Spør i vei, eller kommentér under om du har noe på hjertet

Er det noe annet du lurer på rundt #some eller andre uttrykk du kommer over på nettet, er det bare å spørre i kommentarfeltet under. Jeg svarer så godt jeg kan. En kjapp liten deling i sosiale medier hadde jeg satt pris på, men du må ikke 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lyst til å vite mer?

Fyll ut dine detaljer, så tar jeg kontakt.