Frustrert: logg inn hos Altinn fungerer ikke
Bjørn Are Solstad

Bjørn Are Solstad

Fikk akkurat epost fra Skatteetaten som lyder:

Skattemeldingen og eventuelt aksjeoppgaven er nå tilgjengelig.
Logg inn via våre nettsider for å se innholdet.
Hilsen
Skatteetaten

Kjære Skatteetaten.

Jeg skulle da så gjerne logget inn på Altinn for å sjekke skatteledingen for 2017. Men, jeg får ikke logget inn. Innlogging fra Google Chrome har helt sluttet å virke med BankID, så jeg har gått over til å bruke Firefox til dette slik de anbefalte på supporten hos DNB. Men, dette fungerer heller ikke nå, så da antar jeg at Altinn.no ikke klarer å håndtere trafikken som kommer fra alle som prøver å logge inn samtidig.

Hadde det ikke vært en idé i 2018 å skalere portalen Altinn.no til å kunne håndtere trafikken som kommer dit på dager som dette? Eller er dette rett og slett BankID som ikke har kapasitet?

Til deg som leser denne posten: hvilke problemer har du vanligvis med innloggingen til Altinn eller BankID?

Bjørn Are Solstad

Bjørn Are Solstad

Jeg bistår selskaper, organisasjoner og private med markedsføring på nett. SEO er min spesialitet. Jeg har jobbet profesjonelt med markedsføring på nett siden midten av nittitallet.

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.