Snart tilbake til mitt kjære Kairo


Om to uker sitter jeg på et fly til mitt kjære Kairo, og min dalmatiner Voda er med meg i lasterommet på flyet. Jeg både gleder meg og gruer meg litt til å dra tilbake til Kairo som har vært mitt hjem i mange år. Det blir rart å komme tilbake dit etter at det nå er litt over to år siden jeg sist var der.

Mitt forhold til Kairo er litt merkelig i grunn. På mange måter føler jeg meg mer knyttet til denne byen i det merkelige landet Egypt enn jeg noen gang har gjort til mitt faktiske hjemland Norge. Jeg har ikke noen konkret forklaring på hvorfor det er slik for meg. Det bare er sånn.

Mye er endret i Egypt siden jeg sist bodde der, og det blir spennende å se alt som er forandret i Rehab City som jeg skal tilbake til og alt annet som har skjedd i Egypt de siste to-tre årene.

Om jeg blir værende der eller ikke, får tiden vise, men det er uansett der jeg kjenner mest folk og føler sterkest tilknytning til. Det er jo tross alt menneskene vi omgås som betyr noe i livet, og derfor er Rehab for meg der jeg føler meg hjemme.

Jeg har leid en stor og god leilighet, som endatil er nærmeste nabo til min eks-kone Eman, og dermed kan jeg være masse sammen med både Voda og mine to andre dalmatinere Odin og Sol og katta vår Jamie som bor sammen med henne.

Det blir fint å tilbringe tid både med hundene våre, Eman og datteren hennes Nadine som nå også jobber sammen med henne i Devenia som jeg hjelper til med når hun trenger det.

Som nevnt over, så både gleder jeg meg og gruer meg litt. Dette med at jeg gruer meg litt henger sammen med at jeg og Eman nå skal finne ut av hvordan vi skal være ordinære venner etter å ha vært et ektepar i mange år. Det blir nok litt rart i starten, men jeg er overbevist om at vi skal klare fint overgangen til å bare være venner.

En annen ting jeg gruer meg litt til, er å finne ut av om Voda kommer godt overens med de andre to hundene eller ikke. Odin og hun vil nok bli gode venner med en gang (han er en tullegutt som ikke har et snev av aggresjon i seg). Hvordan det vil gå med Voda og Sol er jeg ikke like sikker på. Voda kommer godt overens med de fleste større hunder, men Sol er temmelig sjalu og dominerende. Vi får bare ta det forsiktig og rolig, så finner de nok ut av det med hverandre håper jeg.

Så, da er det bare å fortsette å pakke ferdig til vi skal dra, og gjøre alt klart til å flytte tilbake til Egypt om to uker. Det blir spennende dette her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.